Днес, 1 април – Денят на хумора, шегата, лъжата, от 19.00

...
Днес, 1 април – Денят на хумора, шегата, лъжата, от 19.00
Коментари Харесай

Любим варненски актьор има важна годишнина: Галин Гинев празнува 20 години на сцена!

Днес, 1 април – Денят на хумора, шегата, лъжата, от 19.00 ч. на сцената на Държавен куклен спектакъл – Варна, се играе един от емблематичните спектакли за възрастни – „ Професия измамник “ на режисьора Теди Москов. По щастливо съвпадане, на този ден артистът Галин Гинев, който има централно място в постановката, изпълва 20 години на сцената на Кукления спектакъл във Варна.

Ето какво споделя той по този мотив:

В Куклен спектакъл – Варна, открих средата, в която да се усещам добре, да се усещам скъп, почитан и обичан от сътрудниците, както аз оценявам, почитам и обичам всички сътрудници в този спектакъл. Правя неща, които ми харесват – като се изключи че съм задоволен от актьорските ми задания, към този момент имам и режисьорски спектакли, които се играят на нашата сцена. Тоест съумявам да се развъртвам – с изключение на като артист, и с други умения. Театърът е място, което дава опция за творчество без „ таван “. Още повече, че с изключение на спектаклите за деца, ние вършим доста сполучливи постановки и за възрастни.

 Една основна част от живота на трупата ни са турнетата зад граница – аз съм взел участие във фестивали и други театрални конгреси в Испания, Португалия, Канарските острови, Италия, Англия, Австрия, Франция, Германия, Гърция, Турция, Южна Корея, Тайван, Китай. Всяка сцена е едно ново място, което би трябвало да бъде завладяно, преодоляно. Така съпоставяме нашето творчество със международното и високото самопризнание, което получаваме, ни дава убеденост, че вършим положителни неща, от които има потребност – най-добре го разбираме в срещите с публиката от разнообразни краища на света.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР